Tannlege Martem

TANNLEGE MARTEM & CO PÅ NESTTUN:

– De kjenner oss og vi kjenner dem

Hos Tannlege Martem & Co på Nesttun er det viktigste at klientene møter høyt kvalifiserte og profesjonelle tannleger. Samtidig legges det stor vekt på at alle skal føle seg velkommen og oppleve et hyggelig sosialt miljø.

– Vi vil gjerne at pasientene skal oppleve, og en kort stund være del i, vårt gode arbeidsmiljø, sier daglig leder Anne Grethe Martem.

Hun har 40 års erfaring som tannlege, og har holdt til på Nesttun de siste 20 årene.

– Jeg har jobbet både i Sandviken og i sentrum, og mange av pasientene fra den gang tar nå bybanen hit.

Nå har klinikken drevet lenge på samme sted, og har mange trofaste pasienter som har fulgt dem i en årrekke. Det gir et mye mer personlig og trygt forhold, tror Anne Grethe.

– De kjenner oss og vi kjenner dem. Vi opplevde for ikke lenge siden at to pasienter satt på venterommet og diskuterte hvem som hadde gått til oss lengst, og hvor trivelig de syntes det er her. Det synes vi er et kvalitetstegn.

LOKAL FAVORITT: Etter 20 år på Nesttun har Tannlege Martem & Co fått mange trofaste kunder. Arnhild Sandal (f.v.), Kjersti Birkeland, Anne Grethe Martem og Anne Gro Sundal ønsker selvsagt også nye pasienter velkommen.

Allsidige og moderne

Som navnet sier, er Tannlege Martem & Co flere enn bare Anne Grethe. Med seg på laget har hun fire tannleger, fire tannlegesekretærer og én tannpleier.

Klinikken tilbyr det aller meste innen allmennpraktiserende tannbehandling – inkludert egne spesialister på rotfylling, tannkjøttsykdommer og implantater.

De har også en egen tannlege som jobber med usynlig tannregulering.

– Vi er opptatt av å holde oss oppdaterte, fra kursing og videreutdanning til å ta i bruk moderne teknologi og utstyr. Blant annet har vi egen 3D-skanner for avtrykk til implantater, forteller Anne Grethe.

Vi har mange trofaste pasienter som har fulgt oss i en årrekke. Det gjør tannlegebesøket både tryggere og mer personlig.

Anne Grethe Martem, tannlege